Wszystko zależy od odpowiedniego podkładu, a raczej od właściwej bazy. Na szczęście istnieją deski do krojenia we wszystkich możliwych wariantach. Okrągłe i kwadratowe, wykonane z drewna i plastiku, duże i małe, kolorowe i monochromatyczne. Wybierz swoją ulubioną deskę z obszernej kolekcji desek do krojenia KESPER®. Ty decydujesz, czy użyjesz jej do krojenia, serwowania, obróbki mięsa, warzyw czy chleba.
Deski do krojenia Kesper przekonują szczególnie długą żywotnością i możliwością cięcia nożem, niezależnie od tego, czy wybierzesz produkty z drewna, czy z tworzywa sztucznego. Wyposażone w szeroką gamę funkcji, takich jak rowki na sok, tacki ociekowe, antypoślizgowe nóżki i powłoki, uchwyty czy otwory do zawieszania, funkcjonalność desek do krojenia KESPER® jest precyzyjnie dostosowana do Twoich potrzeb i ułatwia pracę w kuchni jeszcze skuteczniej i precyzyjniej.
Odkryj radość z gotowania!
Duża deska z drewna bambusowego:
- wymiary: 56 x 50 x 4 cm
- materiał: drewno bambusowe z certyfikatem FSC
- deska do krojenia; może służyć również jako pokrywa płyty grzewczej
- idealna do bufetu, serwowania potraw, przykrycia płyt grzewczych
- od spodu 4 drewniane antypoślizgowe nóżki
- dookoła wcięcie (rowek) na sok
- wysoka odporność na przecięcia
- deska impregnowana olejem